Back to Top

 

 

Gentipharm është kompani vendore farmaceutike për prodhimin e produkteve farmaceutike, e cila merret me prodhimin e formave të lëngta, formave gjysëm të ngurta dhe formave të ngurta.

Ndodhet në Parkun e Biznesit Drenas në një sipërfaqe prej 3600m2

 

Më shumë

Hapësirat prodhuese janë dizajnuar, ndërtuar dhe pajisur në pajtim me kërkesat dhe standardet më të larta të Bashkimit Evropian për Praktikën e Mirë të Prodhimit (EU GMP-Good Manufacturing Practice).

 

Më shumë

Në vitin 2014, fabrika e barnave Gentipharm u pajis me Çertifikatën e GMP-së, si prodhues që përmbush kriteret dhe standardet e GMP-së, në pajtim me Ligjin për Produkte dhe Pajisje Medicinale.

 

Më shumë

LAJMET E FUNDIT

Pamje nga vizita e Kryetarit të Kuvendit z.Kadri Veseli

Shqip EnglishPamje nga vizita e Kryetarit të Kuvendit z.Kadri Veseli ne fabrikën e barnave Gentipharm. Të pranishëm ishin edhe Deputetja …
Read More

Përurimi i objektit të prodhuesit farmaceutik “Gentipharm”

Shqip EnglishGjate perurimit te prodhuesit per produkte medicinale GENTIPHARM. Urime dhe suksese per produkte kualitative, te sigurta dhe efikase …
Read More

Hapet fabrika e barnave Gentipharm

Shqip EnglishHapet fabrika e barnave Gentipharm. Hapja solemne e kësaj fabrike u bë me rastin e 24 vjetorit të themelimit …
Read More